Inscripciů Curs Oposicions al cos de Secundŗria 2019

COPLEFC √©s el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecci√≥ de dades personals, el Reglament (UE)2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) i la Llei Org√†nica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la seg√ľent informaci√≥ del tractament:

Fi del tractament:
Gestió de la inscripció i desenvolupament d'activitats de formació.

Base de Legitimació:
La base de legitimació del tractament de les dades de l'interessat està basat en la formalització de la inscripció a l'activitat sol·licitada. En el supòsit que no ens faciliti les seves dades, no podrem prestar-li aquest servei.

Criteris de conservació de les dades:
Les dades personals proporcionades es conservaran i tractaran mentre siguin necessàries per a la finalitat per la qual van ser recollides o mentre no exerceixi el seu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les seves dades. En aquests casos, bloquejarem les seves dades, per complir amb els terminis de conservació legalment establerts, i posteriorment se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixes.

Comunicació de les dades:
Les seves dades podran ser comunicades a entitats i organitzacions que siguin necessàries per a la correcta tramitació de la inscripció, així com els prestadors vinculats al Responsable. A excepció d'això, i llevat d'obligació legal, no es comunicaran les dades a tercers sense el consentiment de l'interessat.

Drets que assisteixen a l'Interessat:
-Dret d'accés, rectificació i supressió, portabilitat de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
-Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
COPLEFC. Provença, 500 - 08025 BARCELONA (Barcelona). Email: coplefc@coplefc.cat Dades de contacte del DPO: - Email: dpo@datax.es
Seg√ľent
Anterior Seg√ľent
PAGAMENT DEL CURS
Anterior Enviar

Actualitza les teves dades!

√Čs important que les teves dades estiguin actualitzades perqu√® puguis rebre tota la informaci√≥ i tots els serveis col¬∑legials.

    Table 'coplefc.articles' doesn't exist